logo
Herenweg 109 A | 1822 AD Alkmaar
 072 5616365 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
fbtwitter

Nieuwbouw

Een huis bouwen of verbouwen is voor de meeste een eenmalige gebeurtenis. Daarom moet het goed en mag u niet voor verrassingen komen te staan. Het is een hectische tijd waarin veel beslissingen genomen moeten worden. Een goede begeleiding is daarom een must. Het is ons vak en wij hebben veel ervaring. Wij hebben in de loop der jaren vele woningen mogen (ver)bouwen. Een vertrouwd gevoel is een goede start!

Heeft u een stukje grond waar u droomhuis moet komen te staan of wilt u uw woning verfraaien, ook daar is Bouwbedrijf Klaver in thuis. Samen met u en de architect kunnen we het gewenste huis van top tot teen verzorgen. Wij bouwen op maat. 

Heeft u geen architekt of een tekening? Geen probleem, ook voor een ontwerp en constructietekeningen kunnen wij zorgen. Zelfs de aanvraag van een bouwvergunning maken wij in orde.

Met een goede voorbereiding en een juiste communicatie bouwen wij snel en vakkundig met een hoge kwaliteitsnorm. Wij zorgen ervoor dat een huis bouwen of verbouwen ook een feestje kan zijn.

Wij zijn lid van Stichting BouwGarant. Stichting BouwGarant geeft u extra zekerheid van een geslaagd bouwproject.

Bedrijfsruimte met tuinkamer                                                                                                                                                             klein4

Opdrachtgever : Technische Installaties Hoogenboom
Ontwerp          : Bouwbedrijf Klaver
Lokatie            : Sint Pancras
Status             : Vergunningsplichtig

Lees meer: Bedrijfsruimte met tuinkamer

Nieuwbouw Vrijstaande Woning te Sint Pancras

website fotos 022klein


 

Ontwerp   Architectenburo Admiraal-stoute 
Omschrijving   Vrijstaande Woning
Waar  Sint Pancras


Lees meer: Nieuwbouw Vrijstaande woning Sint Pancras